Malware verwijderen in Amersfoort

Is uw computer de laatste tijd wel erg langzaam? Of krijgt u veel rare e-mails in uw mailbox? Grote kans dat er malware op uw computer staat. Onder malware vallen onder andere virussen, Trojaanse paarden en spam berichten. Gelukkig weten de specialisten van De vakman precies hoe ze deze vervelende problemen moeten aanpakken. Wij verwijderen malware en zorgen er binnen de kortste keren voor dat uw pc weer naar behoren werkt.

Blijft uw laptop of computer langzaam? Dan kan het ook zijn dat u met een ander computerprobleem te maken heeft. Wij helpen u graag en voeren daar waar nodig computer reparaties uit.

Ook voor het beveiligen van uw pc

Niet alleen voor het verwijderen van malware schakelt u onze specialisten in. Ook als u uw computer of laptop wilt beschermen tegen vervelende virussen of spam berichten zit u bij ons goed. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en te luisteren naar uw wensen op het gebied van computer beveiliging. Wij weten precies welke virusscanners en spamfilters bij uw wensen aansluiten en zorgen voor de juiste beveiliging.